Pianoles voor volwassenen in Den Bosch en omgeving

Mijn moeder zei vroeger altijd: “Je bent nooit te oud om iets te leren”. Dit mantra geldt dan ook zeker voor pianoles voor volwassenen. Ik geef al jaren les aan meerdere volwassen pianoleerlingen die inmiddels gevorderd zijn, maar een aantal jaar geleden startten als beginner. Pianoles voor volwassenen biedt ontspanning, is goed voor de gewrichten, traint je hersenen en nog veel meer. De voordelen zijn eindeloos.

Heb je een druk schema door je werk? Ik ben flexibel in de tijden die ik lesgeef, dus pianoles in de avonduren of in het weekend is voor mij geen probleem. Klik op de knop voor een gratis proefles en beleef zelf het plezier van pianospelen! 

pianoles-den-bosch-aan-huis-150x150
pianoles-voor-volwassenen-den-bosch-the-piano-touch

Waar je op kunt rekenen bij pianoles voor volwassenen

Of je nu piano wilt leren spelen voor je ontspanning, of een langgekoesterde droom wilt naleven: ik help je er graag bij. Voor mij is het allerbelangrijkste dat jij uit pianospelen haalt waar je naar op zoek bent. Bij pianoles voor volwassenen bij The Piano Touch kan je daarom rekenen op het volgende:

  • Flexibiliteit – Pianoles waar en wanneer jou het uitkomt. Vind je het prettig om pianoles te krijgen na je werk? Ik kom graag naar je toe voor pianoles aan huis.
  • Expertise – Ik ben conservatorium geschoold en heb 25 jaar ervaring in het geven van pianoles. Of je nu Mozart of Queen wilt leren spelen, ik heb de juiste methoden in handen om je dit te leren.
  • Ontspanning – Pianospelen is een bron van plezier, niet een van stress. Bij mij krijg je pianoles op een relaxte manier, zodat je niet naast je werk nog meer zorgen hebt. Jouw beleving in het pianospel staat immers centraal.