Tarieven

Pianolessen

De prijzen op deze pagina gelden voor het jaar 2023.

Fijn voor jonge mensen: pianolessen zijn tot het 21ste levensjaar vrijgesteld van BTW!

Bij halfjaar- en jaarabonnementen profiteer je langer van de overeengekomen tarieven en van kosteloze gespreide betaling (trouwe klantenkorting). Een cursusjaar telt 44 lessen, inclusief een afsluitende groeps- en voorspeelles. Uiteraard is maatwerk in lesduur en lesafname altijd bespreekbaar.

Pianoles samen met je broer of zus, of vriend of vriendin?
Voor leerlingen van 0 – 21 jaar geldt dat er de mogelijkheid bestaat om met twee tegelijk les te krijgen. Dit kan voor jonge leerlingen een extra gevoel van vertrouwen geven. Aan te raden is om dan te kiezen voor een lesduur 45 of 60 minuten, zodat beiden leerlingen de 1-op-1 aandacht krijgen die zij verdienen. Wanneer je hiervoor kiest, krijgen beiden leerlingen 20% korting op het facturatiebedrag bij afname van een jaarabonnement. Vraag nu een gratis proefles aan voor met z’n tweeën! 

 

  45 minuten 60 minuten Jaarabonnement met 10% korting (44 lessen van 45 minuten)
Tot 21 jaar in Rosmalen € 46,88 € 62,50,- € 1.856,25
>21 jaar in Rosmalen € 56,72 € 75,63 € 2.246,06
Tot 21 jaar aan huis € 52,50,- € 70,-

€ 2.079,00

>21 jaar aan huis € 63,53 € 84,70

€ 2.515,59

 

Wat voor pianoles-abonnement past bij jou?

  • Een halfjaar- of jaarabonnement met lessen van 30 of 45 minuten is het geschiktst voor (jonge) beginners. Iedere week heb je les, de basisschoolvakanties zijn vrij en eventueel beschikbaar voor inhaal- of extra lessen. Hierbij is gespreide betaling ook mogelijk. De hoogte van de termijn is afhankelijk van het soort abonnement (halfjaar of jaar) en het aantal lesuren in het betreffende semester of jaar.
  • Wil je met tweeën les? Dat kan! De aangeraden minimale lesduur is dan 45 minuten. Deze lesvorm is ook geschikt voor ambitieuze beginners en wat meer gevorderden. Je hebt keuze uit een halfjaar-, een jaarabonnement of een tienlessenkaart. Gespreide betaling is mogelijk bij het halfjaar- en jaarabonnement.
  • Lessen van 1 uur passen meestal het beste bij de gevorderde en / of oudere leerling. Bij de keuze voor een tienlessenkaart worden de lessen binnen één jaar afgenomen, behoudens bijzondere omstandigheden. Deze staan nader gespecificeerd in de lesovereenkomst.

Live pianomuziek bij een bruiloft, begrafenis of andere gelegenheid

Voor live pianomuziek bij een huwelijk, begrafenis of andere plechtigheid geldt dat de tarieven variabel zijn. Dit is afhankelijk van de locatie, duur en de mate van voorbereiding die het repertoire vereist. Graag kijk ik met je mee naar de mogelijkheden!

Koordirectie

De tarieven voor mijn rol als koordirigente zijn afhankelijk van de locatie, duur en mate van voorbereiding die de repetities en de eventuele optredens vereisen. Momenteel begeleid ik onder andere het Sons Kamerkoor en het koor van de De Kapel te Eindhoven. Graag kijk ik met je mee wat ik voor jouw koor kan betekenen! Neem hiervoor contact met mij op.

tarieven-pianoles-den-bosch-the-piano-touch